Kanotklubben Bris Varberg klubbhus och kanoter finns tillgängliga för våra medlemmar.
I vårt klubbhus finns det ett gym, en paddelmaskin, kök, samlingsrum, två omklädningsrum och i direkt anslutning till detta finns våra kanoter. Som medlem förväntas du ta del i våra städdagar som syftar till underhåll av klubbens fastighet och material (undantag för stödjande medlemmar). Klubbens egna kanoter finns för utlåning till dig som medlem. 

För att bli medlem behöver du fylla i en medlemsansökan som ni finner nedan. Vi erbjuder fyra olika medlemsskap för att just ni skall hitta det medlemskap som passar er. Fyll i blanketten och skicka in till oss på info@kkbris.se eller Kanotklubben Bris Fack 31 432 21 Varberg. När ni blivit medlem kommer ni att bli kontaktade av oss för att genomgå en introduktionskurs samt få ytterligare information. 

Som medlem är du med och driver klubben framåt!

Medlemskap
Vuxen

Medlemskap vuxen ger dig tillgång till klubbhuset och klubbens kanoter. För att erhålla nyckel till klubbhuset krävs det att du genomgått en introduktionskurs ledd av oss. 

Avgift: 500:- 

Medlemskap
Ungdom

Medlemskap ungdom gäller till och med det år du fyller 17. Som ungdomsmedlem har du endast tillgång till klubbhuset och klubbens kanoter vid sällskap av vuxen medlem.

Avgift: 300:-

Medlemskap
Familj

Personer som är folkbokförda på samma adress kan ansöka medlemskap familj. Då ingår minst en vårdnadshavare tillsammans med samtliga barn och ungdomar under 18 år.

Avgift: 1000:-

Medlemskap
stödjande

Detta medlemskap är för dig som vill stödja vår klubb utan att vara aktiv medlem. 

Avgift: 250:-

Som medlem i Kanotklubben Bris Varberg kan du ansöka om kanotplats. Ansökningen sker antingen i samband med att du söker ditt medlemskap eller via mail till info@kkbris.se. Om det ej finns plats tillgänglig kan du ställa dig i vår kö. Vi kommer därefter att kontakta er så fort en plats finns tillgänglig hos oss. 

Kanotplats

Som medlem kan du ansöka om kanotplats. Detta gör du i samband med att du söker ditt medlemsskap eller via mail till info@kkbris.se

Avgift: 750:-